Over Co-kapje

Welkom op de website van Co-kapje. Wij zijn Charlotte, Emma en Sophie uit Amsterdam en wij zochten een manier om ten tijde van de coronacrisis ons steentje bij te dragen. Met de productie van hippe en veilige mondkapjes hopen wij gezondheid, duurzaamheid en positiviteit te combineren. Co-kapje staat voor collectiviteit in tijden van de coronacrisis. 

Alle Co-kapjes worden door onszelf gemaakt. Het is maatwerk en daarom zijn we flexibel wat betreft specifieke patronen en kleuren. Wij vinden het leuk om creatieve suggesties te krijgen, dus als je op zoek bent naar dat ene mondkapje, laat het ons vooral weten!

Handgemaakt

Al onze mondkapjes zijn handgemaakt volgens de richtlijnen van de overheid.

Duurzaam

Onze mondkapjes worden gemaakt van gerecyclede stoffen en bio-katoen.

Uniek design

Elk mondkapje heeft een uniek design en is gemaakt met zorg en liefde.

Op maat gemaakt

Wil jij graag een mondkapje geheel naar jouw wensen? Neem contact met ons op!

Onze mondkapjes

Mondkapjes beschermen niet zozeer jouzelf, maar wel de mensen om je heen. Bijvoorbeeld wanneer je zonder het te weten, besmet bent met het coronavirus. Het dragen van een mondkapje is een aanvulling op de andere maatregelen, zoals goede (hand)hygiëne, thuis blijven bij verkoudheidsklachten en 1,5 meter afstand houden. Deze maatregelen zijn ook met het gebruik van een Co-kapje erg belangrijk.

Onze mondkapjes zijn niet gecertificeerd en geen medisch product. De Co-kapjes zijn uitsluitend bedoeld voor privégebruik. Zo kun je jouw Co-kapje gebruiken in het openbaar vervoer, het vliegtuig of de supermarkt.

Bekijk onze mondkapjes